Frisk og grøn vin fra Wachau
Tegernseerhof er et traditionsrigt østrigsk vinhus, der er drevet af den lille Mittelbach familie, med Martin i spidsen. Det er 5. generation som varetager vinproduktionen i Tegernseerhofs kældre og marker. I 1002 gav en tysk kejser jord, der i dag er vinmarker, væk til det bayerske kloster Tegernsee.
27 hektar er hvad Mittelbach familien har at gøre med. Til gengæld er markerne nogle af de bedste i Østrig. Lige omkring byen Dürnstein, i vinområdet Wachau, hører Tegernseerhof til. De laver knivskarpe vine på topmarker såsom Loibenberg, Kaiserberg og Steinertal. Markerne er passet og plejet til perfektion, og jordbunden er dækket af grønne planter, hvilket skaber en høj biodiversitet.
Tegernseerhofs vine er primært lavet på den infødte østrigske drue Grüner veltliner, de laver dog også vin på Riesling og blå druer som Zweigelt.