Biodynamisk og Bourgogneinspireret
Ægteparret Johannes og Alina Kopp, laver vin i Baden-regionen i Tyskland, nærmere bestemt den lille landsby Ebenung nær Sinzheim.
Vinen er biodynamisk og demetercertificeret. Deres 32 ha. marker består primært af Bourgognedruesorterne Weissburgunder (Pinot Blanc), Pinot Noir og Chardonnay. Dog laver familien også Riesling fra marken Feigenwäldchen.
Holistisk tankegang
De meget rene og elegante vine, tilvejebringes af Johannes' dedikation til perfektion. Han er ambitiøs, og derfor er det ikke kun vinen der skal være bæredygtig. De serverer også mad fra deres helt egen gourmetrestaurant - hvor de serverer kød fra deres egne frilands jerseykvæg.
Vinenes stil bærer præg af indflydelsen fra Bourgogne. De bedste træfade bruges til at lagre vinen på, og frugten får altid lov at stå forrest.
Der laves også bobler i mindre mængder, men af meget høj kvalitet.